3 причини защо притежаването на слийпър е страхотно

2015.07.29

Слийпър (sleeper) e термин, който обозначава автомобил с висока производителност и непретенциозен екстериор, който изглежда типично като стоков автомобил. Притежаването на слийпър е противоречиво, но ето защо то може да и доста забавно:

Доста хора смятат, че тези автомобили са готини и почти всички са се влюбвали в някакъв подобен модел. Те са обект на любов и омраза, и ако притежавате такъв то веднага ще усетите противоречивото отношение на околните. Всичко е въпрос на преживяване и въпреки негативния тон на доста хора към тези коли в тази статия ще се опитаме да ги защитим. Ето защо непретенциозните автомобили си заслужават:

1. Никой не ви забелязва

Да, това е и съществената причина за да не искате да притежавате слийпър. Всяка кола понякога иска доза внимание, а слийпърите няма да го постигнат лесно.

Така обаче се отварят доста други възможности за забавление в автомобилния свят. Докато червените Хонди с гигантски изпускатели са спирани често от полицаите без причина, слийпърите са незабележими и често се разминават без санкции при високи скорости.
Има и още една причина за любов към този тип коли и това е:

2.Визията

Както споменахме, не говорим за някакъв невероятен външен вид и стил. Говорим за учудването на всички, когато успеете да победите много по-претенциозна кола с вашата неугледна на пръв поглед машина, която се счита за адски бавна.

Без значение от това от колко дълго притежавате слийпър, визията и никога не престава да ви харесва и забавлява. Визия, която на пръв поглед поражда недоверие. Някои неща просто шокират и надбягването на „нормален“ автомобил е едно от тях. А ако говорим за по-претенциозна и напомпана кола, то тогава победата е още по-сладка и шокираща.

3. Респект

Автомобилите няма да привлекат погледите на най-запалените фенове, но след като разкриете тайната им, доста хора ще почнат да ви уважават за това което притежавате. Да, винаги ще има гадове, които ще се заяждат даже и да загубят от вас, но след дълго притежаване на слийпър ще усетите, че тези коли се отличават с универсална привлекателност. От ентусиастите харесващи мускулести автомобили, до феновете на тунинги – повечето от тях гледат положително на слийпърите. Може би защото знаят какво е да си малко щур по отношение на колите. 

Те са елементарни и базови. Масата от хората могат да харесват или не дадена марка или тип кола, но в края на краищата всичко опира до вашия конкретен и персонален вкус. Притежаването на различен и странен автомобил е нещо, което винаги предизвиква уважение.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.