Новият трейлър на Need For Speed наподобява на Underground

2015.05.26

Получихме ранен достъп до първата версия на новата игра, която взаимства доста елементи от серията Underground (като модификации и тунинг), но доставя изцяло ново преживяване.

ЕА анонсира дългоочакваната игра. Новото заглавие от поредицата ще се нарича просто ‘Need For Speed’ и ще бъде фокусирано върху възможностите за персонализация и автентичната култура на градския автомобил. Първите трейлъри подсказват, че новата NFS ще е страхотна.

След няколко дни в централата на компанията в Гьотеборг, Швеция, се уверихме, че тимът е изцяло фокусиран върху рестартирането на франчайза, а не просто върху поредното заглавие от поредицата.

Имахме възможност да видим ранните идеи, върху които се основана играта, както и да поговорим с хората отговорни за създаването и. Техният ентусиазъм е забележителен и можем да ви уверим, че това е играта, която трябва да чакате с нетърпение след Underground 2.

Играта се върти около авто културата, като създателите уверяват, че колите и модификациите ще се харесат на феновете на високите скорости. Тимът зад NFS се е вслушал в критичните коментари и съвети спрямо старите игри и е признал, че има нужда да се върне стъпка назад за да направи повторна оценка на игрите, които прави. Затова на Ghost Games са били нужни около година за да направят играта, която всички искат да видят.

Ще имате големи възможности за персонализация на автомобилите и от това което знаем към този момент можем да заключим, че всички ще бъдат много щастливи от степента на контрол върху модификациите. Момчетата признават, че автомобилната култура е доста разнообразна, както се вижда и от ранните снимки на Ford Mustang, Porsche 911 и Nissan 180SX.

Играта се развива в центъра на град, почти изцяло през нощта, затова ще видите доста яки светлинни ефекти и отражения. Както се вижда и от видеото в играта фигурират полицейски и цивилни автомобили.

Ако искате да разберете повече, няма да чакате много дълго – Е3 ще бъде пусната съвсем скоро, като ЕА са приготвили няколко изненади за официалната презентация. Засега просто се отпуснете и се насладете на тези снимки и на видеото по долу. Играта ще дебютира през тази есен.

https://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.