8 коли, които не искаме да притежаваме

2015.08.29

Всеки голям фен на автомобилите желае да притежава много и различни коли… понякога дори стотици. Има обаче и такива модели, които не са толкова желани от потребителите. Нека да обърнем внимание на осем от тях:

1. Mazda RX-8

Причината за включването на тази Mazda в списъка е, че с нея никога няма да сте на 100% сигурни, че ще успеете да стигнете до мястото за което сте тръгнали. За нас надеждността е от решаващо значение за избор на автомобил.

2. Lexus CT200h

Според нас няма нещо по-лошо от преобличането на кола /в този случаи Prius/ в скъп костюм и надуването на цената и. Друг подобен случаи е Aston Martin Cygnet.

3. Nissan R35 GT-R

Те са невероятно бързи и доста забележителни за някои хора, но според нас само това не е достатъчно. Не ни харесва фактът, че скоростните им кутии са крехки и проблемни.

4. Който и да е модел Vauxhall

Няма нужда от много обяснения. Харесваме много повече всеки един еквивалентен модел на Ford.

5. Suzuki Wagon R+

Защото имат отблъскваща визия и ще ни е срам да се возим в подобна кола.

6. Nissan Figaro

Не ни е грижа колко готин МСМ си мислят, че е техния Figaro. Много хора не понасят фактът, че тази кола прилича на хладилник. Освен това популярната Британска знаменитост Ванеса Фелц притежава такава кола, а ние изпитваме панически страх от тази жена.

7. Renault Clio V6

Това е модел, който намерихме доста добър за каране в рамките на няколко дни, но как ще го възприемем, ако е постоянно в гаража ни? Не! Причината е в твърде късата база в съчетание със задното предаване.

8. Което и да е Lamborghini

Тук може да си навлечем гнева ви, но според нас тази марка е силно надценена. Да, доста богати хора я притежават, но това е заради нейния висок социален статус и заради престижа който носи на собственика. Дайте ни някое старо BMW с добър двигател и ще забравим което и да е Lamborghini.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.