Audi

Audi TT RS (2016) провокира 911

2015.05.29

Аudi вече не се навърта наоколо с новото си спортно поколение, а вместо това подготвя по-горещ TT RS, който беше уловен на тези шпионски снимки.

Изглежда като TTS, но няколко издайнически елемента предизвикват нашето подозрение. Като това, че автомобилът е по-широк, има маскиращи шарки и пробити спирачни дискове (които в момента не са налични за S), RS спирачна система и амортисьори под почти изцяло алуминиево купе.

На какво навяват тези факти? Това почти сигурно е късен прототип на новото Audi TT RS по време на изпитания на ходовата част.

Audi TT RS: спецификациите

Според  информация на списание CAR, новото RS ще бъде позиционирано над предшественика си, ако вземаме в предвид показателите на двете коли.

Източниците разкриват, че колата ще е оборудвана с 2.5 литров 5-цилинров турбо двигател с мощност от 380 к.с и 406ft въртящ момент, което значи един доста бърз модел. Един съперник на Porsche 911 Carrera S , но за 40% по-малка сума.

Очаква се, финалния дизайн и аеро пакет да разграничат още повече TT RS от всички останали подобни модели. Последният бърз TT модел имаше фиксирано задно крило, стандартен RS двойно-овален ауспух, както и доста впечатляващо представяне на пътя. Ускорението от 0 до 100 км/ч беше само 4.1 секунди, а новият модел може да намали още някоя десета или стотна от това постижение.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.