Запознайте се с Сузи Уотърхаус

2015.08.29

Сузи Уотърхаус е гореща – тя е висока и слаба, но не прекалено. Има симетрични пропорции на лицето и изглежда напълно готова за да покори Холивуд. Популярният модел и пробиваща актриса Сузи Уотърхаус си осигури ролята на усмихнато, но страховито момиче в сериала Дивергенти: Бунтовници, както и роля в Гордост и предразсъдъци.

Говорейки от своята хидромасажна баня в Лос Анджелис /веднага след йога сесия след която тя се чувства страхотно/, родената във Великобритания любовница на Брадли Купър признава, че предстоящата и сесия не е без прецедент. „Аз съм доста силна за момиче“, казва Сузи. „Тренирах карате като малка – даже достигнах до кафяв колан.

Двете със сестра ми постоянно се биехме.“. Уотърхаус – русокосия модел с изтънени вежди признава за поне три инцидента със сериозни наранявания като малка – избила е преден зъб /при игра/ на своя приятелка; счупен глезен при пързаляне с кънки; скъсан ахилес при блъскащи се колички… Не е ли отвратително, пита тя и после се засмива…

През годините, Уотърхаус успява да се научи да контролира енергията си. След първите снимки на Бунтовници, тя се връща в Ел Ей – градът чиято топография подхожда по-добре на Сузи от Лондон. Тя казва, че в Лос Анджелис има нещо вдъхновяващо, което я кара да се вдига и да продължава напред след труден за нея период.

Видеото от новата и фотосесия може да видите тук.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.