Има защо да чакате с нетърпение новата игра Sébastien Loeb Rally Evo

2015.05.25

Преди броени седмици видяхме първи снимки от пътищата и обкръжаващата ги среда от новата игра Sébastien Loeb Rally Evo. Eто че сега имаме много по-добър поглед върху автомобилите и продължаващата работа по играта.

Себастиан Льоб винаги се стреми към най-високи цели и досега е постигнал огромни успехи в своята професионална кариера, счупвайки доста рекорди. Новото му предизвикателство е в това да достави на геймърите шанса да се докоснат до шеметната му кариера чрез тази игра.

Sébastien Loeb Rally Evo се очаква да излезе за РС, Xbox One и PlayStation 4 в края на тази година, като играта ще има три режима:

  • Офлайн – за опресняване на шофьорските умения, печелене на награди и подготовка за състезания
  • Онлайн – за надпревара с приятели или случайни хора от цял свят
  • Кариера – за да поемете по стъпките на един истински рали пилот, който тръгва от нулата за да стане велик шамп

В режим Кариера вашия ментор е самия Себастиан Льоб – той ще ви дава напътствания по време на изпитанията. Играта цели да осигури на геймърите максимално близко изживяване до карането в WRC.

Себастиан Льоб продължава да напътства дизайнерите по време на работата по проекта. Той често проверява прогреса и изпробва различни елементи от играта. Интригуващо е да знаем, че Льоб е толкова заинтригуван от бъдещата игра. За разлика от повечето игри, които се правят просто по лиценз, тук Льоб контролира всеки един аспект от играта с цел максималната му близост до неговото истинско изживяване в шампионата.

Издателите от Milestone са взели всички възможни мерки за осигуряване на най-високо качество на детайлите във областите, които геймърите изискват. Официалната страница на играта във Фейсбук S.L.R.E. Facebook e отворена за въпроси към разработчиците, предложения за локации на състезанията, детайли по колите и други въпроси.

Тимът твърди, че първото демо на играта е много близо, така че ще можем да добием много по-добри впечатления относно управлението и графиката. Създателите се стремят да направят една реалистична игра, а не поредната „красива“ такава. Със сигурност графиката ще бъде на топ ниво, но геймплеят не е най-важната характеристика.

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.