Кои коли възбуждат жената?

2015.02.08

Учени са изяснили как автомобилите влияят на сексуалното желание при жените. Изследването е направено от английската застрахователна компания Hiscox съвместно с психолози. Общо в експеримента са взели участие над 1200 представителки на прекрасния пол. 

От изследването става ясно, че щастливите собственици на автомобили с мощни мотори, като Maserati, Lamborghini и Ferrari, могат да възбудят жената само от показването на колата. При работата на двигателя на подобни коли в кръвта на изпитваните създания нараства нивото на тестостерона – хормонът, отговарящ за сексуалността! Учените твърдят, че звука на мотора се приема на подсъзнателно ниво от девойките като рев на алфа-самец. Девойките, които обичат бързото возене са по-склонни към спонтанен секс, особено в колата. 

Учените са отишли дори още по-далеч - присъединили са към "онова място" на девойките специални датчици, които са регистрирали силна възбуда у жените, когато виждат кола в жълт или салатен цвят. Една трета от препитаните девойки са си признали, че предпочитат да носят бельо именно в тези цветове. 

Така че за да се съблазни практически всяка красавица фенка на колите е нужно само да се посъберат средства за жълта или зелена кола с достатъчно добре ревящ мотор.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.