McLaren

McLaren пуснаха скица загатваща дизайна на новия триместен F1

2020.07.20

В момента все още имаме малко информация за новия F1, но изглежда, че дизайнът ще е доста атрактивен.

McLaren подгрява феновете с малко информация за духовния наследник на легендарния F1. Проектът с кодово име ВР23 ще разполага с три места и ще е в тираж от 106 бройки. Цифрата не е случайна, защото точно толкова бяха и пуснатите модели от легендарния F1. Със сигурност вече може да се твърди и това, че колата ще е с три места – две пасажерски места от двете страни на водача.

Освен пускането на тази скица, базираната в Уокинг компания казва, че ВР23 не е финалното име и колата ще е най-мощната и аеродинамична шосейна кола излизала от завода на McLaren. Очевидно е, че всяка една от тези 106 бройки вече е продадена, дори преди дизайнерите да са приключили работата.

Скицата загатва за елегантни и плавни линии, стеснена назад форма и широк заден дифузьор. Сякаш представя много точно футуристичното бъдеще, каквото сме си го представяли през 80-те години.

Очаква се колата да включва разработената за Р1 хибридна система, и да има повече от 1000 к.с на разположение на колелата с което да засенчи Р1. Развитието на модела вече е в ход, а първите доставки се очакват някъде към 2019 година, което е сериозно чакане за нетърпеливите и богати клиенти.

 

Източник Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.