5 примера за добре изпълнен фейслифт

2017.04.20

Не всички са фенове на фейслифтовете на Mustang, но следните няколко обновявания определено си заслужават

За много хора наскоро обновения Ford Mustang 2018 изглежда страхотно. Промените подобряват колата без да нарушават цялостната и класическа визия. Затова и ние нямаме търпение да видим колата в представяне на живо, но не всички я харесват толкова.

Смесеното посрещане на модела 2018 е главно заради това, че колата била „разрушена“ и нямала нищо общо с оригинала. Това сме го чували не веднъж, дори доста често при пускането на поредния фейслифт на някой популярен модел. Следните 5 примера показват нагледно, че промените са за добро и новите коли заслужават нужното внимание.

2017 Nissan GT-R

Да започнем с един скорошен модел. Представен на изложението в Ню Йорк през миналата година, той е посрещнат от критиката с твърденията, че е невзрачно продължение на GT-R. Но всички пропуснаха най-важното – промените са леки, но много важни и ефективни.

Новите странични отвори заменят странно изглеждащите секции по бронята на предния модел, а по-голямата и агресивна решетка стои съвсем на място.

BMW E46 3-серия

Имаше времена в които BMW пускаха фейслифти с ясно видими промени спрямо предшествениците си. Един от тези модели е Е46 от серия 3, който получи по-ясно оформена решетка, нови фарове и още новости. Колите от преди фейслифта вече изглеждат доста остарели, докато по-новите са свежи дори и днес.

Jaguar XF

Jaguar XF преди фейслифт също не е грозноват, но промените от 2011 година го правят много по-красив и съперник на 5-та серия на BMW. Оставайки най-добрите черти на оригинала, компанията сменя грозните фарове с по-стилно изглеждащи и тънки такива. По този начин, Jaguar XF се доближава много близо до концептуалния модел C-XF.

Peugeot 306

Подобно на XF преди фейслифта, Peugeot 306 версия 1 също е достатъчно добра кола в класа си, но светлините и предната и решетка определено са демоде. Версия 2 прави колата по-близка до заобленото 406, с нова предна решетка, броня и по-заоблени светлини. Версия 3 представлява по-малко значим ъпгрейд спрямо предния, но резултатът е 306 GTI-6 и по-спортна броня за всички варианти.

Mazda MX-5 2.5

Дори и преди фейслифт ‘Mk2.5’, MX-5 беше добре-изглеждащ автомобил, но новата предна броня, светлини и дребни детайли направиха този модел още по-агресивен и атрактивен за феновете.

За кои други примери за успешен фейслифт може да се сетите?

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.