6 бъдещи класики, които трябва да купите сега

2017.02.07

Някои автомобили са очевидни класики още по времето когато са пуснати, докато други се забелязват трудно докато не минат години. Ето списък с шест потенциални класически автомобили, които може да закупите сега, преди да са станали твърде скъпи.

1. Неопетнена S2000

S2000 е кола за истински ентусиасти. Тя не е толкова евтина и сега, но ще става все по-търсена в бъдеще, особено що се отнася до стокова версия. Нейният високооборотен двигател в комбинация с 2-местен чар и елегантна визия са печеливша комбинация за бъдеща класика, която несъмнено ще става все по-скъпа с годините. Ако имате достатъчно късмет и намерите екземпляр с оригинални части, то може би седите върху истинска златна мина.

2. R33 Skyline

R33 е нещо средно между легендарната Godzilla и фамозната R34. Този факт, в комбинация с това, че колата все още е нелегална в САЩ правят цената и разумна. Но когато R33 стане легална за движение в САЩ, търсенето и цената и несъмнено ще скочат до небесата. Ето защо е добре да се озъртате за точно този модел.

3. Cadillac CTS-V Wagon

Няма как да не признаем добрата комбинация между касапница и класа в този CTS-V. Още по-рядка версия е комбито – вече доста търсено от феновете на този тип автомобили. След няколко години търсенето ще нарасне още, в резултат на интереса от колекционери и нови ентусиасти. Колата включва същия двигател като на C6 ZR1, а това определено прави модела доста желан.

4. C4 Corvette

C4 е както голям хит, така и разочарование, в зависимост от годината и варианта. Ако успеете на намерите кола с добър двигател и ръчна трансмисия, то това е една добра инвестиция. Цената на колите започна да скача. Но ако търсите точно този модел, пригответе се да срещнете много други ентусиасти, които сигурно вече знаят, че притежават златна мина.

5. Quattro

Първата генерация TT определено беше чудата кола, но въпреки странната си визия и някои аеро проблеми, тя привлече вниманието на ентусиастите. Честа, немодифицирана версия Quattro е една добра платформа, независимо дали става въпрос за 1.8T или за 3.2 V6.

6. По-стари Nissan Z

Кой може да устои на един спортен Nissan? Популярността на 240 доведе до много модифицирани автомобили за дрифт. 260Z и 280z имат страхотна поддръжка и за тях има много резервни части. Те са страхотни коли, независимо дали говорим за стокови или модифицирани. Ако намерите читава бройка, вероятно тя си заслужава покупката.

 

Кои други автомобили смятате, че биха се превърнали в много търсени класики?

 

Източник: Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.