7 страхотни ключодържатели за автомобилни фенове

2020.06.11

 

Имате ли някакъв специален ключодържател, или просто носите връзка с ключове? Ето няколко идеи за тематични ключодържатели подходящи за автомобилни фенове.

Независимо дали ключът е от Civic или Chiron, към него е добре да има някакъв интересен ключодържател. Ето няколко подходящи:

Скоростен лост

Ръчните скорости са най-добри. Всеки фен ги обича и ще се изкефи на малък ключодържател във форма на шест степенна скоростна кутия.

Койловър

Ако скоростния лост не ви харесва, какво ще кажете за това? Среща се в много цветове и ще задоволи желанията ви до момента в който не поискате реален ъпгрейд на окачването.

Турбокомпресор

Още един готин аксесоар за ключовете ви. Може да изберете между стандартно или електрическо турбо. Някои имат батерия и наистина се въртят и издават звук след натискане на бутон. Могат да се зареждат чрез USB кабел.

Джанта

Срещат се в многообразие от видове и цветове. С този аксесоар няма да имате никакъв проблем да си откривате ключовете.

Спирачки

Тези малки спирачни апарати са с напълно въртящ се диск.

Бутало

Още един компонент от автомобила, който се разпознава лесно. Буталото е движещо и стои прекрасно до ключовете на таблото.

Седалка

Накрая нещо много просто, но ефективно. Тази малка седалка за ключове е перфектно допълнение към интериора на колата, особено ако е в същия цвят.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.