6 начина да преобразите гаража си

2016.12.30

 

Има няколко лесни неща, които може да направите за да превърнете гаража си в по-приятен. Ето шест от най-добрите:

1. Декорация за по-добра атмосфера

Независимо дали ще наредите тухли, дървени плоскости, ще боядисате или ще окачите картини, декорацията на гаража ще направи мястото много по-приветливо от преди. Ако все още живеете с родители, те може би няма да имат нищо против. Виждали сме доста сполучливи и приветливи гаражи изглеждащи почти като обитаема стая. Единственото ограничение тук е въображението.

2. Защита на ръба на вратата

Никой не иска да отвори вратата на гаража и тя да се блъсне в нещо – независимо дали става въпрос за стена, кола или друго. Вашият гараж има твърди стени, които ще надраскат ръбовете на вратата, така че може да поставите гумени предпазители или изрезки от килим на стените по начин защитаващи автомобила при максимално широко отваряне на вратите. Това е едно от най-лесните подобрения, които може да направите по гаража си.

3. Подходящо място за съхранение

Доброто място за съхранение е много важно за всеки хубав гараж. Ще се нуждаете от много място. Може да поставите метален стелаж или дървен такъв купени от магазина, или пък да си поръчате специален съобразен с размерите на стената. След като вече имате подходящи стелажи за съхранение на инструменти, части, резервни гуми, градинарски инструменти, масла и течности и други неща, най-вероятно вие ще се чудите как сте живели преди това.

4. Повече контакти

Почти сигурно ще се нуждаете от повече контакти, било то за портативни лампи за осветяване под шасито, или за инструменти при ремонт. Не искате да опасвате цялото пространство с кабели и разклонители нали? Осигурете си контакти на ключови места в гаража, така че да намалите до минимум кабелите.

5. Добро осветление

Стандартна крушка не върши работа. Светлината обикновено не е достатъчна и не се разпределя равномерно в пространството. Вместо да поставяте едно мощно осветително тяло, опитайте се да разделите работата между две или три тела на тавана. Уверете се, че мястото е достатъчно светло и очите ви не се напрягат при работа.

6. Подходящо отопление

На последно място, но не и по важност, осигурете отопление за гаража си. В много държави температурите падат доста през зимата, така че ако искате да ви е комфортно трябва да загреете мястото. Печки с вентилатор тип духалки вършат работа, но не са много ефективни. По-скъпи решения като отопление на пода или с газ са значително по-ефективни.

Източник: Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.