Tesla

Резервациите на Tesla Model 3 достигнаха 325 000, гарантират $14 милиарда от продажби

2016.04.26

Седмици след разкриването на колата, от Tesla се похвалиха, че Model 3 е най-успешният нов продукт на пазара за всички времена.

Миналата седмица шефът на Tesla Елън Мъск разкри, че резервациите на Model 3 са достигнали 276 хиляди бройки – само дни след представянето на новия модел. Вече е пределно ясно, че Tesla има за какво да се радват – те направо взривиха пазара.

След още една седмица Tesla разкри, че депозитите за нови автомобили са достигнали 325 хиляди, което е гаранция за поне 14 милиарда долара от бъдещи продажби.

Компанията добавя и още нещо. Model 3 е най-добрия старт на продукт на пазара за всички времена, като всичко това е без почти никаква реклама.

Всичко изглежда доста добре дотук, но все пак ще трябва да почакаме и да видим как ще се представи колата. Досега знаем, че цените в САЩ започват от $35,000 преди стимулите, а дори и най-бавният модел ще ускорява от 0 до 100 за около 6 секунди.

Ще се предлага във версия със задно задвижване или такава със задвижване на четирите гуми. Model 3 ще може да изминава до 350 км с едно зареждане. Производството му започва в началото на следващата година.  

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.