Mitsubishi

Новото Mitsubishi Eclipse е напълно в духа на нашето време

2017.09.25

В днешно време е почти невъзможно да отворим уебсайт на автомобилен производител без да видим някой компактен SUV на челна позиция. Ето още един подобен нов модел.

Може да го харесвате или ненавиждате, но това е новото Mitsubishi Eclipse Cross, чийто цени станаха известни съвсем наскоро.

Mitsubishi рециклира за повторна употреба името Eclipse, а както вече знаете, новото попълнение в гамата не беше много радушно посрещнато. Докато версията от края на 90-те беше истинска класика в очите на феновете, това е един обикновен компактен SUV. По дяволите, всичко в наши дни придобива подобни форми...

Различният подход на новото Mitsubishi Eclipse (Cross) има минимална цена от 23,550 евро за пазара във Великобритания, като продажбите ще започнат през месец Януари 2018 година. Колата е оборудвана с обичайните нови технологии като система за предупреждение при отклонение от лентата за движение, автономна аварийна спирачка, както и автоматични светлини и чистачки – всичко това в базовата цена. Втората версия също така не изглежда толкова премиум заради своите тънки 17-инчови джанти.

Ъпгрейд до Eclipse Cross 3 осигурява един инч по-големи джанти, подгряване на предните седалки, голям дисплей, паркинг сензори в двата края, двустепенен климатроник, безключово отваряне, бутон за старт и още екстри. Всичко това е на разумната цена от 25,000 евро за версия с предно задвижване.

Предлага се и 4-та версия на цена 27,600 евро. Тя се отличава с кожена тапицерия, електрическо-регулируема седалка, панорамен покрив и куп други неща за които човек едва ли ще го е грижа след като има 2-литров бензинов двигател с турбо, който лесно може да бъде изпържен до 350 конски сили без да се взриви.

Като компенсация, Mitsubishi предлага Cross единствено във вариант бензин с турбо. Гамата започва от 1.5-литров мотор с мощност 161 коня. Задвижване на четирите колела е допълнителна възможност за конфигурации 3 и 4, докато автоматичната скоростна кутия CVT може да се постави на всеки автомобил.

Съществува и специално лимитирано издание от 250 коли получаващи „премиум боя“, специални стелки и някои естетически добавки. Привилегията струва допълнителни 2 хил.евро, което не е толкова много за екстрите.
 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.