Bugatti

Bugatti Chiron за САЩ има отвратителен протектор на бронята

2017.07.18

Chiron беше представен на изложение в Ню Йорк, като там научихме, че американската версия на колата ще бъде оборудвана с доста нелепи протектори на бронята. За щастие, има лесно решение...

Както може да видите на снимките тук, задницата на Bugatti Chiron е доста забележителна. Има огромни размери, мрежа от въглеродни влакна и огромен светлинен лъч придаващ на колата една удивителна естетика. Всички тези добри впечатления обаче бързо биват развалени от две огромни буци каучук под светлините.

Американската версия на Chiron, показана на изложението в Ню Йорк, ще има тези два предпазителя прикрепени към бронята заради изисквания на законодателството в САЩ. Автомобили като Lamborghini Countach и вариации на Porsche 911 също имаха подобни зле изглеждащи елементи заради изискванията, а целта им е намаляване на щетите при инциденти с ниска скорост.

За щастие, тези две гумени блокчета могат лесно да бъдат премахнати с помощта на обикновена отвертка. Очаква се именно тази манипулация да е първата извършена от собствениците на новото Bugatti Chiron... до 5 минути след доставката.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.