Aston Martin

Ново специално издание на Aston Martin Vanquish S в червено

2017.04.25

Дилърът на Aston Martin в Кембридж поръчва на специалното подразделение на британците построяването на 10 ексклузивни бройки на Vanquish S в тематично червено – Red Arrows.

Aston Martin пускат необичайно специално издание на Vanquish S след като получават запитване от един от своите дилъри.

Дивизия Q на британците позволява на дилърите да персонализират спецификациите на колите за да удовлетворяват всякакви изисквания на клиентите. Точно това се случва в Кембридж, където са получени 10 запитвания за Vanquish S в тематично червено в памет на световноизвестния британски тим по аероакробатика.

Нестандартната идея е приета добре от управниците на Aston Martin, които позволяват построяването на една дузина специални автомобили. Новата червена окраска е взаимствана директно от самолетите Red Arrows Hawk. Виждат се бели и сини карбонови детайли, бели линии отстрани и карбонов покрив с тематична декорация.

Вътре се виждат зелени елементи от дърво и седалки в същия цвят. Всеки от 10-те специални автомобила ще има табелка с уникален номер до двигателя и ще бъде подписан лично от съответния номер пилот в тима по аероакробатика. Задни седалки липсват, но купувачите ще получат две специални каски вместо това.

Освен всичко това, колите имат още куп дребни елементи от авиацията, като превключватели, черни и жълти детайли на дръжките на вратите, както и графика на класическата формация на самолетите Red Arrows във висока резолюция.

Купувачите могат да добавят и още няколко допълнителни екстри като напълно детайлно копие на колата в мащаб 1:18, специално покривало Red Arrows Hawk и още. Aston Martin дава приходите от 10-тата кола на благотворителен фонд.

 

Източник: Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.