Nissan

Това е леко освежения Nissan 370Z

2017.09.01

Nissan представи леко освежена версия на застаряващото си купе с V6 двигател. Новият автомобил се отличава с нов съединител и малки външни промени.

На фона на всички слухове, че следващият Nissan Z ще е разочароващ спортен кросоувър, не е лесно да забравим, че великият 370Z все още съществува. Видяхме го за първи път преди 10 години, но застаряващото купе още не е спряно и даже ще се мотае още някоя и друга година. Сега от Nissan са решили леко да освежат купето и да го предложат на многобройните си фенове.

Не говорим за нищо драстично: модел 2018 ще получи нови 19-инчови джанти, цвят червен металик, черни дръжки на вратите, черен предпазител на бронята, нова формация на светлините отпред и отзад.

Двигателят остава непроменен – 3.7-литров с мощност 324 конски сили насочвани директно към задните колела. Японците са сложили нов съединител, който според тях „намалява усилието на водача при натискане на педала и осигурява по-голяма степен на прецизност при смяна на предавките“.

Колата вече е в продажба и струва около 30,000 евро, а за всеки търсещ нещо още по-мощно – версията Nismo все още е налична.

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.