Alfa Romeo

Официално: Alfa Romeo няма да пусне нови модели преди 2020

2016.02.10

Fiat Chrysler Automobiles потвърдиха, че инвестициите в Alfa Romeo са намалени, а планираното пускане на нови модели автомобили е отложено в бъдещето.

Alfa Romeo е в много странна позиция. Съществуват няколко остаряващи хечбеци среден клас и една спортна кола. Всичко е на път да се промени, но докато това се случи ще мине много повече време отколкото предполагахме.

Според изданието Autocar, по време на конференция с инвеститори Fiat Chrysler Automobiles са разкрили, че R&D, производството и инвестициите в нови продукти ще бъдат редуцирани през 2018 година. Това означава, че известният италиански бранд няма да представи новата си продуктова линия, състояща се от 8 коли включително нов седан Giulia, през 2018 година както беше планирано по-рано. Вместо това ще чакаме до 2020 година, според същия доклад. Промяната се налага отчасти и заради забавената Китайска икономика.

Освен Giulia ще видим и среден-клас SUV, както и други модели включително хечбек, два други SUV, голям седан и две „специални“ коли – всички те се очакват между 2017 и 2020 година. От най-голям интерес за нас е може би хечбека, който ще е базиран на модифицирана версия на Giulia и нейната платформа за задно задвижване. Това означава, че след като BMW серия 1 преминава от задно към предно, Alfa ще остане единствения производител в този пазарен сегмент. Звучи добре...

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.