Audi

Audi R8 V10 Plus Spyder предлага 602 к.с. и открито небе

2017.06.20

Audi навлизат сериозно в борбата с кабриолетите, разкривайки най-бързото R8, което е подходящо за всеки имащ внушителните 180 хиляди евро в брой.

Пригответе се за нещо страхотно: Audi потвърдиха за нова и много мощна Spyder версия на R8 V10 Plus. Точно така, най-мощната гама на Audi в момента ще се сдобие с кабриолет, което ще накара много хора да заточат лиги замечтани за този нов модел...

R8 V10 Plus Spyder изглежда просто зашеметяващо, предлагайки внушителните 602 конски сили, а специалната зелена боя прави колата наистина красива.

Като прибавим големите алуминиеви джанти и карбоново-керамичните спирачки, R8 V10+ Spyder става още по-привлекателен.

Той е с 25 кг по-лек от стандартния R8 V10 Spyder, с тегло 1587 кг. Това се дължи на по-леките джанти и седалки, но реално не влияе значително на представянето. Говорейки за скорост, Plus Spyder достига внушителните 327 км/ч, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди благодарение на системата за задвижване на четири колела.

Двигателят е същия познат ни от R8 V10 Plus Купе. Той достига пикова мощност при 8700 оборота, а въртящият момент от 558 Nm не идва преди 6500. Със сигурност е доста шумен, а с прибран покрив чувството за шум и скорост е още по-осезаемо.

Все още компанията не е пуснала официалните цени на Spyder, но имайки в предвид, че обикновения модел е 11 хил по-скъп от купето, то Plus Spyder би трябвало да струва около 180 хиляди евро.

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.