BMW

Това е новата серия 2 на BMW

2017.05.17

Новите автомобили се различават от последните в серията, но не с много. Те носят много дребни промени, но имат същите параметри на представяне.

Най-очевидната промяна е в предните фарове, тъй като вътрешните ръбове са леко притиснати. Освен това, колите се отличават с още дребни, но по-малко забележими промени.

Цялата гама получава подобренията по едно и също време, така че версиите купе, кабриолет и М2 са обновени. Няма други интересни неща, освен дребните корекции.

Двигателите са същите и са с непроменени характеристики.

Бензиновият двигател с мощност 134 коня ще е в 218i, докато 335 к.с получава 240i. Що се отнася до дизеловите мотори, те ще варират започвайки от 148 к.с при 218d и стигайки до 221 коня при 225d. Повечето коли ще се предлагат по избор с осем-степенна автоматична скоростна кутия или 6-степенна ръчна такава. Най-мощните коли могат да се комбинират със системата за задвижване на четирите колела xDrive.

M2 запазва своя 3-литров турбодвигател с мощност 365 к.с от шест цилиндъра и задното задвижванe.

Въпреки липсата на значими промени, цените ще се повишат с малко. Точните цифри все още не са потвърдени официално, но се надяваме, че BMW няма да накарат феновете си да се оглеждат за други марки.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.