Nissan

Този Nissan с вериги е най-интересния X-Trail до момента

2017.04.21

Сменете колелата с вериги и дори съвсем нормалния X-Trail се превръща в нещо уникално. Nissan представиха този страхотен, напълно работещ прототип на X-Trail на автомобилно изложение в Ню Йорк.

Това вероятно е единствения Nissan X-Trail който ни харесва, и имаме основателна причина за това! Нарича се Rogue Trail Warrior и представлява тялото на X-Trail монтирано върху вериги Dominator. Понеже защо не...

Концептът, показван в Ню Йорк на Международно автомобилно изложение, има модифицирано очакване и калници позволяващи монтирането на новото задвижване с вериги. Забележително е, че той все така разполага с 2.5 литров бензинов двигател с четири цилиндъра – наличен в обикновената версия на X-Trail.

Веригите са дълги 122 см, високи 76 см и широки 38 сантиметра, което означава, че возилото ще се движи много трудно по нормални пътища, но пък няма да има проблеми по всякакви трудни терени и в тежки климатични условия.

Има пет комфортни седалки и огромен багажник. Определено е X-Trail-ът, който ще искате да имате ако идва края на света. От Нисан също са доста доволни от крайния резултат:

Този Rogue Trail Warrior добавя ново измерение в нашата фамилия. Ориентиран е към приключения и върви по всякакви терени. Ако искате да се отличавате от масата и да карате по склонове или на плажа, то точно това е возилото за вас!“

Реалността обаче е, че колата няма да се управлява много добре. Няма и да е бърза. Пригответе се да я карате на всякъде, но със скорост не по-висока от тази на обикновен танк.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.