Rolls-Royce

Звездата на Rolls-Royce на изложението в Женева има боя с истински диаманти

2017.03.09

Чували сме за много производители, които таксуват допълнително за различни глезотии като специална боя, но Rolls Royce издигат лукса на едно съвсем ново ниво.

Насладете се на абсолютно първия Rolls-Royce, чиято боя ще включва истински миниатюрни диаманти. Да, говорим за много фино натрошени диаманти.

Rolls са смачкали 1000 специално селектирани диаманти за създаването на покритието именувано Diamond Stardust. Всеки един диамант е тестван с цел осигуряване на съвършен блясък на боята.

Създателите в крайна сметка решават да смесят смлените диаманти с чиста боя, гарантирайки напълно равномерното им разпределение в сместа.

Този автомобил няма да е само за изложения. Дългата база наречена Elegance вече е поръчана от богат клиент на Rolls-Royce, който ще получи екземпляр с точно това диамантено покритие.

Успехът на подобни уникални маркетингови решения дава криле на мениджърите на отдела Bespoke. Това е клон на Rolls-Royce, или на практика подразделение на същата компания. Сега е ред да видим какво ще предложат от Bentley и Mercerdes…

Rolls-Royce са прекарали два месеца в тестове и опити провеждани от трима специалисти – ден след ден, те са вършили нужното за крайния успех на проекта и удовлетворяване на желанията на клиента. Elegance ще заема главно място на щанда на Rolls-Royce на изложението в Женева, но подозираме, че едва ли някой ще може да го докосне с ръка. Все пак говорим за нещо много скъпо и уникално...

Source: Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.