Показаха по-широк и агресивен Shelby Super Snake

2017.05.29

Shelby представиха нов проект за Munstang с агресивно и широко шаси, V8 двигател и 740 конски сили

Shelby American явно не се задоволяват с настоящата модификация на Mustang и представят нещо още по-агресивно.

Автомобилът е по-широк и се надяваме, че ще влезе в серийно производство. Shelby не потвърждават това със сигурност, но съдейки по предишните проекти на компанията като модифициран Mustang 5-та генерация, то шансовете за това са големи. Предната подобна кола беше проектирана с цел единствено по-добро представяне на права отсечка, но тук нещата стоят малко по-различно.

Гари Патерсън от Shelby казва:

Новият Shelby Super Snake акцентира много повече на управлението отколкото предния модел. За да разработим този концептуален модел се изискваше нов подход. Вместо да оптимизираме колата за движение на права, широкото шаси на Super Snake получи по-добро сцепление на всички четири гуми. Проектиран е за максимално агресивно шофиране на пътя.“

Новият модел получава подобрено окачване и „невероятни“ спирачки Brembo, докато всичко останало под капака е същото като при нормалния Super Snake. Това означава 740 к.с и 5-литров двигател V8.

Междувременно се появи и нов F-150 Super Snake от Shelby. Той предлага същия V8 двигател с мощност 740 коня, по-ниско очакване и нови елементи по шасито. Ще бъдат произведени едва 150 бройки, всички налични за пазара в САЩ.

Източник Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.