Infiniti

Infiniti създаде бот за сравнение на Q60 с други автомобили

2017.04.24

 

Това може да се нарече гениално или напълно лудо, но Infinity USA създадоха бот с изкуствен интелект, който може да отговаря на въпроси за новото Q60 и да го сравнява с конкурентни автомобили.

 

Ако някой иска да знае колко бързо е Infiniti Q60 Red Sport 400 спрямо стотици други автомобили тествани в реални условия, то компанията предоставя софтуерно решение на проблема. Американското подразделение на Infiniti е създало бот с изкуствен интелект, който може да сравнява Red Sport 400 с 400 модела автомобили.

Infiniti разчита на достъп до базата данни на Motor Trend в която има информация за тестовете на 400 коли. Ботът получава достъп до базата и сравнява времената на посочените автомобили, предоставяйки нагледна информация и обяснения на данните. Просто трябва да напишете производител и модел, а ботът ще извлече данните за колата или ще покаже най-близките до нея алтернативи.

Сред получените отговори са „Големият Buick SUV се нуждае от над 7сек за да ускори до 100 км/ч, докато Q60 е по-бърз“ и „Honda Ridgeline AWD не е достатъчно 'пикап' за да се бори с Q60“

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.