Toyota

Задава се гореща Toyota Yaris с 210 к.с.

2017.01.25

 

Toyota официално потвърди за предстоящия горещ хечбек Yaris. Той ще бъде конкурент на Fiesta ST и ще дебютира пред публика на авто изложението в Женева по-късно през годината.

Малко преди Коледа, Toyota загатна, че през 2017 година се задава нещо наистина специално – пикантна версия на Yaris. А вече знаем и нещо повече...

Всъщност, знаем съвсем малко повече. Но най-значимото нещо вече е разкрито – Toyota твърди, че новият модел ще разполага с внушителната мощност от 210 конски сили. Това ще е повече от VW Polo GTI и Corsa VXR, съвсем малко по-малко от Clio RS220 и повече от Ford Fiesta ST. Разбира се, преди включването на overboost системата за Ford.

210bhp в компактен Yaris става възможно след усилията на японците и ноу-хау произлизащо директно от WRC. Това ни навява на мисълта, че колата ще е доста способна на пътя. За щастие, няма да се наложи да чакаме дълго – бързата Yaris ще бъде разкрита пред публика на изложението в Швейцария през Март.

А между другото, компанията ще ъпгрейдва цялата налична гама Yaris – с променен стайлинг, интериор и „куп технически модификации“ за по-добра возия и управление.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.