7 евтини автомобила с огромен потенциал

2016.10.15

 

Не всички перформанс автомобили струват цяло състояние. Ето няколко  сравнително скромни автомобила подходящи за начинаещи. Тези модели имат огромен потенциал за развитие.

1. Ford Mustang 'Fox Body'

Mustang от 80-те и 90-те години никога не получават нужното признание, а това доста свали цените им. Например Fox Body трета генерация, произвеждан между 1978 и 1993 година е една от тези доста евтини коли. Тя притежава нужната ретро магия и има масивен потенциал за освобождаване. С няколко модификации тук и там и може да имате абсолютен победител. Очевидната цел е V8, но ще се нуждаете от сериозна сума след покупката на шасито.

2. BMW E36 318i

Търсите евтина дрифт машина? Не търсете повече, а погледнете към BMW 318i. E36 е доста нишов автомобил, но той е един от най-евтините начини да влезете в света на дрифта. Отличава се с предно-разположен двигател, задно задвижване и страхотен баланс. Трябва да повишите конете или да поставите доста тесни гуми, но безупречното разпределение на теглото е предпоставка за дрифт по всяко време.

3. Honda Civic

Всички знаем, че Honda Civic често е обект на извращения от страна на собствениците си, но има защо. Лошата репутация и голямото предлагане на тези автомобили свалиха цените до дъното, а те са прекрасна платформа на ниска цена за бъдещ проект.

Границата е единствено вашето въображение. Може да подобрите всичко – от джанти, двигател, до говорители. Потенциалът на Honda e голям и трябва да се възползвате.

4. Subaru Legacy Outback

Настоящото Subaru Outback е страхотно заради своята система за задвижване на всички колела, но за наполовина по-малка сума може да вземете неговия дядо, познат по онова време като Legacy Outback. Ако успеете да намерите добре запазен екземпляр на ниска цена не се колебайте. Този автомобил е скрит звяр. Ако му се сложи двигател Impreza и по-добри гуми ще се превърне в нещо щуро. 

5. Volkswagen Beetle Classic

Класическите VW Beetle – или ги мразят или ги обичат. Те имат доста сладникава визия, ако трябва да бъдем честни, никой и не очаква от тях да бъдат бързи. Но модерните двигатели на Порше са много подходящи за внедряване в Beetle, което ще направи автомобилите много по-бързи на права отсечка.  

6. Lexus GS300 

Lexus са нямали идея да правят този модел бърз, но подобренията са невероятни. Това е една страхотна платформа за перформанс автомобил. Продават се сравнително евтино, но най-ценния вариант е с двигател 2JZ - шестцилиндров GS300. Този легендарен двигател може да е вашето тайно оръжие, а всичко останало може да го оставите стандартно.

7. Ford Crown Victoria P-71 Police Interceptor

На не последно място, а дори по-напред от марки като  Ferrari, Lamborghini и Porsche, ако вярвате на Холивуд. Ford Crown Victoria P-71 Police Interceptor е труден за откриване дори и в САЩ. Все пак бивш полицейски автомобил едва ли ще е съвсем обикновено возило. 

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.