BMW

BMW i8 Roadster ще се появи на бял свят през 2018г и ще е страхотно

2017.07.12

Ново видео разкрива повече за i8 Roadster

Харесвате идеята на BMW i8, но не и това, че има покрив? Ето го решението: BMW ще пусне версия „roadster” през следващата година за всички искащи повече пространство над главите си.

Очакващите подобрено представяне спрямо купето ще бъдат разочаровани. Цифрите ще са подобни и за версията Roadster: електронно ограничаване на скоростта при 250 км/ч, и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди. Roadster може и да губи с няколко десети от версията с твърд покрив, но автомобилът няма да е по-малко пъргав и здрав.

Визуално, разликите спрямо купето са минимални, но новият модел ще има чифт прекрасни опори. Покривът изглежда повече тип „тарга“, отколкото традиционно прибиращ се. Забелязваме и нов дизайн на алуминиевите джанти.

 

При повечето скъпи спортни коли, една от главните причини за сгъването на покрива е свързана с насладата от шума на двигателя галещ ушите. За жалост, изживяването в i8 няма да е толкова прекрасно, защото колата ще има 1.5-литров бензинов двигател с мощност 228 коня и електромотор с мощност 129 к.с. Най-вероятно през повечето време автомобилът ще е тих ... което не е задължително да е нещо лошо.

 

 

Източник: Car Throttle

 

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.