Megaparts

Истината за заговора срещу MEGAPARTS от самия Алдин Ралчев.

2015.11.25

Очаквайте интервю със самия Алдин Ралчев с признанията за злобата на хората  и опита  бизнесът ни да бъде заличен. 

MEGAPARTS -пътят на една фирма, която през последните три години подсигури работни места за повече от 300души и показа нова система за рециклиране и оползотворяване на опасни отпадъци от излезли от употреба моторни превозни средства за България. 

За три години направихме най-добрата и единствена по рода си в световен мащаб онлайн платформа за бързо и лесно пазаруване на предлаганите от нас стоки.  А вместо похвали и признание, получихме клевети и опити да бъдем опозорени пред цяла България. 

Неведнъж бяхме подлагани на мащабни проверки от всякакви институции и винаги сме се доказвали и пред държавата, и пред нашите клиенти като лоялни и съвестни в една нова бизнес  идея, за успех не само в българския, но и в международния пазар. Бизнес в България е възможен и не ни е виновна нито държавата, нито институциите, ами завистта и слепотата на обикновения гражданин, който не вижда доброто, а следи и се вглежда в лошото и се стреми да излее злобата си към такива като нас. 

Истината невинаги е такава каквото изглежда в очите на наивните и неподозиращи слепи хора, което недвусмислено показва, че манипулирането на бедната ни държава не е проблем за никого и съвсем лесно и напълно безпроблемно може да се насади мнение във всеки гражданин, стига да му бъде представено по най-подходящия сензационен начин, да получи широк отзвук и да стане обществено достояние. 

Ние няма да бягаме от държавата си. Даже напротив - ще сме тук и ще се борим с всеки, осмелил се да ни злепостави и навреди.  

Гордeем се с постигнатото дотук и ще продължаваме напред и нагоре във всичко, свързано с бизнеса ни. Ние сме лидер в рециклирането на ИУМПС и реалното оползотворяване на ИУМПС с най-висок процент оползотворяване при най-малко количество вредни отпадъци, образувани при разкомплектоването.

Първи в България създадохме национална кампания „Антиджамбаз“, която дава широка публичност и е регистър за незаконно отнети МПС-та. За наше огромно съжаление, въпреки поканите ни, само една медия бе така добра да го отрази. 

Искаме да благодарим на всички, които ни подкрепиха и знаеха истината за нас, че не се повлияха и бяха с нас. Всички вие, които следяхте публикациите във Фейсбук и ни защитавахте, точно вие ни давате силата да се борим! Защото знаем, че заради такива като вас има смисъл и има надежда за бъдещето на  MEGAPARTS в България и постепенно в целия свят. Благодарим ви, че не ни предадохте!!! Ние от своя страна ще продължаваме да работим неуморно и коректно, за да постигнем още по-оптимални резултати във връзка с вашето удовлетворение като клиенти, партньори и приятели на MEGAPARTS. 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.