Megaparts

ТД на НАП-София ревизия и инвентаризацията на МЕГАПАРТС

2019.03.05

Уважаеми клиенти,

от края на месец януари Мегапартс е в ревизия със съпътваща инвентаризация на складовете ни от ТД на НАП- София. Въпреки съвместните ни усилия заедно с органите на приходната агенция, големия обем работа значително възпрепятства нашата основна дейност, за което, скъпи клиенти, Ви се извиняваме.

Органите на приходната агенция и ние правим всичко по силите си, така че да си върнем нормалния ритъм на работа, но физическото преброяване на стоката в складовете изисква време. По наша обща преценка с приходната агенция най-късно до края на седмицата ще може да възстановим нормален ритъм на работа и всички забавени за изпращане поръчки и такива, които са върнати към нас и все още не са обработени, в най-кратък срок ще бъдат изпълнени, като за целта ще въведем извънреден режим на работа.

На всички наши клиенти, които са изпитали неудобство, искрено се извиняваме и поради създалата се неприятна ситуация за всички вас ще има различни остъпки, с които да ви компенсираме по възможно най-добър начин, така че да намалим до минимум създалото се неудобство. Благодарим на приходната агенция, че проявява разбиране и прави всичко възможно отделяйки значителен ресурс от свой служители  възможно най-бързо да приключи инвентаризацията на складовете ни. Мегапартс насърчава и покрепя приходната агенция в подобни акции, с които се защитават добросъвестните търговци от нелоялната конкуренция и дава възможност за по-добри икономически условия на бизнеса. 

 

От ръководството на МЕГАПАРТС

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.