Начало
Изкупуване
Вход
0 Количка

Мнения за MEGAPARTS

Димитър Пасев 05.05.2016
:Многократно ползвах Вашият магазин и съм изключително доволен от коректността и качеството на частите които съм купувал.Ще си позволя една малка забележка-моля за отговор независимо какъв ще бъде той при предложена цена от купувача.Успех и все така да работите за нас.
(Оценка: 5 от 5)
РУМЕН ВАСИЛЕВ 01.05.2016
МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН КОРЕКТНИ ПРОСТО СУПЕР СА
(Оценка: 5 от 5)
Красимир Карабожилов 30.04.2016
Невероятни сте!! Не се променяйте, само напред и нагоре!!! Весели празници, да сте живи и здрави!! Ще разчитам на вас и за в бъдеще.
(Оценка: 5 от 5)
Иван Иванов 19.04.2016
Здравейте, днес получих на имела си отговор по отношение на моя претенция и искам да изкажа благодарност за взетото адекватно отношение. Надявам се, все така да се вслушвате във всеки сигнал на недоволен клиент и да взимате своевременно отношение за да може фирмата ви да върви напред с повече доволни клиенти. Надявам се да намерите частите които ми трябват и ще съм още по доволен. БЛАГОДАРЯ
(Оценка: 5 от 5)
Александър Добрев 26.02.2016
Номер едно за България в тоя бизнес.Благодаря за отношението и достъпните цени.
(Оценка: 5 от 5)
Стоян Тошков 19.02.2016
Перфектни. Няма по-добри цени. Любезно отношение към клиента, дори и по телефона - за разлика от отвратителните моргаджий . Очарован съм качеството на частите и от доставката им. Поздравления и успехи...
(Оценка: 5 от 5)
Здравко Петров 14.02.2016
Радвам се , че попаднах на фирма като вашата с коректен сайт и отношение към клиента . Доволен съм от услугата която ползвах от вас . Часта е била добре демонтирана и годна за монтаж и експлоатация. Благодаря ви. Бъдете все така прецизни и коректни !
(Оценка: 5 от 5)
ИГНАТ ДИМИТРОВ 10.02.2016
ПЕРФЕКТНИ, няма други.
(Оценка: 5 от 5)
Георги Йорданов 07.02.2016
Фирма движеща се в крак с желанията и възможностите на българина. Коректен персонал!!! Адмирации!
(Оценка: 5 от 5)
Валерий 04.02.2016
Бъдете все така коректни и точни.Ще се радвам да продължа да търгувам с Вас.Това което поисках само за един ден бе при мен на адрес.Още веднъж благодаря!
(Оценка: 5 от 5)
Цветелин Желев 04.02.2016
Много коректни.Един от най-добрите сайтове за части втора ръка,няколко пъти съм поръчвал от сайта всичко е било изправно и точно.И занапред ще поръчвам от тях.Имам една препоръка относно снимките,на някои детайли да има снимки поне от две страни.Пожелавам им и занапред да са все така точни и коректни.Препоръчвам да се работи с тях!
(Оценка: 5 от 5)
Zary 04.02.2016
Сайтът е много добре направен. Само че защо няма части за коли от 2014-2015... защото ми трябват?
(Оценка: 3 от 5)
семейство Панчеви 13.01.2016
Здравейте,преди няколко дни поръчахме части за доставка до адрес и се появи едно момче -доставчик от фирмата-казва се Иван Павлов,който се оказа най-приветливото момче,което виждахме от много време насам.И аз и съпругът ми останахме очаровани и от обслужването като цяло ,и в частност от момчето-много добро,разбира си от работата,възпитано-направо глътка свеж въздух .Желаем му успех и здраве.Пазете си качествените служители-те вече са рядкост.Поздрави.
(Оценка: 5 от 5)
Стефанов 10.01.2016
Ползвал съм услугите ви няколко пъти и съм удовлетворен. Вероятно ще продължа. Моля премахнете обявите "Продадено". Какъв е смисълът от тях освен загуба на време, изнервяне от безполезно отваряне и напускане на сайта от потенциалните клиенти.
MEGAPARTS: Продадените артикули се махат до 4 часа от сайта, явно сте попаднали на скоро продадени такива на, които стой надпис продадени след това изчезват и не са видими.
(Оценка: 4 от 5)
Мавроди Коцев 09.01.2016
Много коректни!!! Закупил съм доста неща от тях и до сега не съм имал проблеми
(Оценка: 5 от 5)
Явор Яромиров 18.12.2015
Срещнах коректно отношение, което никога не съм срещал при купуването на части от морга!Поръчах част, което в последствие се оказа че е била продадена, получих обаждане, Вашият сътрудник се извини, обясни ми нормално какво се е случило и в крайна сметка е нормално при дефицитни части. Надявам се скоро да имате още А8мици, защото цените по останалите морги са ненормални и за модел Д3 са по-скъпи, отколкото за Д4!??Ще следя за нови бройки в каталога Ви! Бих препоръчал услугите и мисля, че негативните мнения са плод на неразбирателство, предубеденост и излишни нерви. Тази платформа работи с много клиенти, много части и е нормално да има случаи на грешки за жалост..
(Оценка: 5 от 5)
Тодор 10.12.2015
Поръчах си стопове и ги получих в перфектно състояние.Препоръчвам.Коректно обслужване.
(Оценка: 5 от 5)
Нино 04.12.2015
Би било добре да можем да заявим желан артикул през сайта или по телефона и докато доидем на място той да бъде намерен и придвижен на касата,а не да се мотаем отпред десетки хора по 30-40 мин и да се оглеждаме като лалугери идели нашата поръчка.Така за по малко от 5 мин оглеждаме плащаме и хайде кой от където и накъдето пожелае.
MEGAPARTS: Работим по въпроса скоро ще има такава опция.
(Оценка: 4 от 5)
Първан Стоянов 29.11.2015
Много коректни. Търсих части при тях на място. Консултантите са изключително любезни. Дават адекватни съвети, НЕ БЪРЗАТ - много важно, изслушват клиента - много важно :) и НАЙ-ВАЖНОТО не се опитват да ви продадът част на всяка цена. В моя случай и аз и консултанта допуснахме,че има шанс въпросната част да не съвпадне на 100% и за нула време се разбрахме как ще процедираме. Аз отидох да демонтирам върнах се ... Всичко беше на НИВО. Поздравления за обслужването ви. УСПЕХИ
(Оценка: 5 от 5)
Георги Тодоров 26.11.2015
Сайта е супер! Може би най-добрият! Едно приложение за мобилна версия ще бъде великолепно ! УСПЕХ
(Оценка: 5 от 5)