BMW

Ето ги променените BMW M4 и 4-та серия

2017.01.21

 

BMW обнови цялата 4-та серия – включително и М4 – с нов фейслифт. Разликите обаче са трудно забележими.

След като анонсира фейслифт на 3-та серия, BMW се обърна към страхотната 4-та, представяйки леки промени за моделите, включително и за М4.

Разликите не са очевидни и дори трудни за забелязване. Дори и за обикновен лек ъпгрейд като Life Cycle Impulse, промяната в автомобилите е много, много малка.

Предната броня на М Sport не изглежда променена, въпреки че на други модели може да се открият нови лъскави елементи в средата на долната решетка. Това е общо взето, с изключение на новите, вече стандартни LED светлини отпред и отзад, които са леко по-различни от старите.

Интериорът получава няколко хромирани и черни детайли, както и нови цветови варианти на тапицерията.

Под обвивката, BMW променя леко окачването. 4-та серия купе и Gran купе получават по-съвършена технология и по-твърдо окачване, и обновено кормилно управление, но без споменаване на конкретни детайли за последното.

М4 е почти същото, въпреки наличието на гореспоменатите предни и задни LED светлини, плюс леко освежен интериор, включително хубав двоен шев на таблото и повече екстри за стандартния модел.

Освен това, новото М4 се предлага с допълнителен пакет наречен „Карбонов екстериор“, струващ 4000 евро. Той добавя различни карбонови елементи, включително върху задния дифузьор и спойлера.

Новата гама излезе на пазара на 19-ти януари, със стартова цена от 37,000 евро за 420i, нарастваща до 74хил.за М4 кабриолет.

Източник: Car Throttle

 

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.