BMW

Това реновирано BMW E34 M5 е с цена $130,000

2017.08.22

Въпреки сериозния му пробег преди възстановяването, продавачите на този реновиран M5 искат цяло състояние...

Оригинално произлиза от Германия, произведен в края на жизнения цикъл на Е34, това е един от най-скъпите Е34 М5. След дългогодишна и вярна служба в Европа е купен от Enthusiast Auto Group, които го реновират и му слягат стряскащата цена от $129,990.

Трябва само да разгледате снимките и ще разберете колко е лъснат – изглежда като току-що излязъл от завода.

Той е доста рядко издание за Е34. Явява се едва единия от двата Touring в цвят санторини синьо, от общо 891 напуснали фабриката.

Оборудван е с ъпгрейда за 1995 година, включващ по-големи спирачни дискове, шест-степенна ръчна трансмисия Getrag, анти-рол барове, по-добро окачване и 18-инчови джанти. Интериорът е прекрасен, с кремав кожен салон и сини акценти по табло, дръжки, скоростен лост и ръчна спирачка.

Истината обаче е следната – това не е автомобил с пробег 0км, седял паркиран цял живот в гаража. Той е навъртял над 153 хиляди км, и въпреки че изглежда много добре визуално, доста от частите по него са заменени от по-нови и здрави.

Автомобилът е с нов колянов вал, ECU, изпускателна система, диференциал с ограничено приплъзване и още нови елементи. Явно е, че е направен с цел да се кара, но кой би дал огромната сума от 130,000 в долари за 22-годишен М5 Touring?

Оригиналните коли могат да се намерят за под 12,000 евро, а за още толкова колата може да придобие кажи речи същия вид като тази на снимката.

Пожелаваме на продавача успех в начинанието, но смятаме, че той е в голяма заблуда.

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.