Bugatti

Няколко страхотни коли, които предпочитаме пред Bugatti Chiron

2016.09.24

Най-новото, супер страхотно и бързо Bugatti без съмнение е прекрасен автомобил. Той обаче е много, много скъп, което ни кара да се запитаме следното: Защо им е на хората да прахосват толкова много пари, когато за тази сума могат да си направят цял музей със страхотни модели.

Цената на последния модел е 2.82 милиона Евро, и въпреки че не е най-скъпата супер кола сумата е все така умопомрачителна. Не сме сигурни дали изобщо някой автомобил си заслужава подобна космическа сума.

Buggati просто е символ на най-добрата перформанс кола за всички фенове. Автомобилът е луксозен, напомпан и много рядък – всичко това му изгражда един митичен статус сред авто обществото. Човек обаче може да получи достатъчно емоции и без да дава милиони. Ето няколко предложения от „по-нормални“ марки автомобили.

Ferrari

Започваме с култовата италианска марка. Тук предложенията са много. От F40, 288 GTO и 365GTB Daytone, но много други модели. В крайна сметка се спираме на 328 GTS за около 50,000Евро, 575 Maranelo за 100хил.Евро и доста по-скъпото Spider 488 за 240 хиляди. Общата сума за всички тях е около 390,000 Евро, което е много по-малка сума от цената само на едно Buggati.

Audi

Сещаме се за използвано Gallardo вместо ново R8 за 145,000 Евро, но IronMan не кара Lamborghini...

 

BMW

Този път няма да включим М3, нито пък С63. Нищо на този свят не може да се мери с Е24 М6. А цената му на някои места по света е доста приемлива...

Saab

Не бихте имали завършена колекция от готини модели без един Saab Turbo кабрио, по възможност SE. Та са доста редки за намиране, но пък цената им може да е по-ниска от 8 хиляди евро ако извадите късмет.

 

Nissan

Не сме фенове на Skyline, но това не означава, че тези автомобили не са страхотни. А за бюджет от няколко милиона евро може да се купят много такива. Има обаче и по-добро разпределение – например един R32 GT-R за 17 хиляди Евро и един Z31 300 ZX Turbo за по 9 хиляди. Две страхотни коли.

Toyota

За под 80,000 може да се закупи Supra с всички възможни екстри за максимално добро представяне. 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.