За връзка с нас: 02 437 32 48
Нямате регистрация?
Регистрация
0.00 лв.
Нямате продукти в количката.

Работа

MEGAPARTS е голяма и бързоразвиваща  се фирма в областта на автомобилите и авточастите, която предлага конкурентни цени, високи стандарти на обслужване и гаранция за качество.  Ориентирана към непрекъснато проучване на потребителските изисквания и фокусирана към оптимално задоволяване на клиентските потребности, компанията се наложи като надежден и предпочитан партньор, безспорен лидер в този пазарен сегмент и абсолютен иноватор в електронната търговия на авточасти. MEGAPARTS предлага широк спектър авточасти на място в складовите си бази, както и в MEGAPARTS.BG - най-големият онлайн магазин за авточасти в България.

Във връзка с разширяване на дейността и съществуващата си база, търсим да назначим служители за складовите бази на дружеството и иновативния Център за разкомплектоване на автомобили за територията на град София за  длъжностите:

- монтьори

- складови работници

- продавач консултанти

- мотокаристи

Ние ви предлагаме атрактивни условия на труд, едни от най-високите възнаграждения в сектора и възможност за развитие във фирмата.

Ако сте мотивирани за работа и с желание за развитие, очакваме вашите кандидатури, за да станете част от нашия екип от квалифицирани специалисти с доказан професионален опит в областта.

Повече информация за кандидатстване можете да получите на тел.  0876 209 051 


www.megaparts.bg

Можете да се запознаете с политиката за защита на личните данни на „Мегапартс Европа“ ЕООД в нашата Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни.