5 нови автомобила на разумни цени

2017.02.23

Какъвто и модел да изберат от Top Gear за тяхната категория „кола на разумна цена“, ние смятаме, че всички тези предложения биха били подходящи....

Хората се чудят каква ли кола ще изберат от Top Gear. Това с бележката, че Mini беше твърде фешън за целта и скоро ще трябва да се смени с друг модел.

Ето списък с някои от подходящите за целта. Всеки модел трябва да отговаря на следните условия – ниска цена, просторно купе и да бъде... донякъде боклук.

Peugeot 308

Само погледнете какво получавате като стандартно оборудване за бюджетното 308. За разумната цена от 19,000 евро получавате климатик, автопилот, Bluetooth и DAB радио. Колата със сигурност не е мощна, но всъщност се държи доста добре на пътя. Това я прави перфектна за всякакви условия. Може да се закупи със специални алуминиеви джанти.

Fiat Tipo

Най-евтиното Tipo Easy Plus е още една златна мина за ценителите на бюджетни коли. С 16 клапана, 94 коня, бензинов мотор и 16 инчови джанти – колата е перфектна за този клас. Има просторен 440 литров багажник, 5-инчов тъчскрийн, климатик. Всичко това идва на цена от 16,500 евро.

Suzuki Baleno

Ако Top Gear искат нещо още по-малко, то Baleno е един практичен малък звяр на добра цена. За 14,500 евро може да се закупи модела SZ-T, с DAB радио, климатик, алуминиеви джанти, кожен волан, сателитна навигация и камера за обратно виждане. Това е доста добра оферта за тази цена.

За допълнителни 1200 евро може да се вземе по-добрия модел SZ5 – с адаптивен автопилот, климатроник, автоматично аварийно спиране и други екстри.

Dacia Sandero

А за още по-ниска цена определено Dacia Sandero е безспорен лидер. Най-добрият модел е оборудван с електрически стъкла, серво, сензори за паркиране назад, автопилот и он-борд компютър с цели седем функции. Освен това – радио, климатик, екран реагиращ на натиск с диаметър 7 инча и навигация. Прекрасно оборудване за цена от едва 10 хил.евро. Много конкурентни модели биха стрували с поне 5-7 хиляди повече.

Nissan Juke

Juke се продава като топъл хляб и никой не знае точно защо. Популярността му, и стартовата цена от 17 хил.евро го правят прекрасна опция за бюджетен модел. Разполага с 93 коня и 1.6-литров двигател. Джантите от алуминий са стандартно оборудване, както и 4-те ел.стъкла и AUX вход за да си включите стария Walkman от 90-те.

За какви други бюджетни модели може да се сетите? Разбира се, освен всички с марката Dacia...

 

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.